Informace pro studenty k novému školnímu roku

31.08.2012 15:57

Milí studenti, s omluvou vám sdělujeme, že v měsíci září se výuka nebude konat v aule. Důvodem jsou nedokončené práce na nové podlaze. Náhradním místem pro víkendovou přednášku je SOKOL Praha VII., U Studánky 2, Praha 7 tj. asi 300 m od hlavního vchodu do budovy školy. Pokud se dostavíte do přízemí základní školy, kde jindy probíhá výuka, cestu vám rádi vysvětlíme. Placení parkovného a ubytování je možné u pana školníka v budově školy jako obvykle. Přineste si, prosím, přezůvky.

Upozorňujeme, že z důvodu zmíněné rekonstrukce nebude v září  k dispozici bufet s občerstvením (vodu a svačinu si, prosím, vezměte s sebou). Doplňkový prodej (knihy apod.) také nebude zajištěn.

Jménem vedení základní školy, ve které obvykle probíhá víkendová výuka, vás opětovně žádáme, abyste s sebou na přednášky nosili přezůvky a přezouvali se.  V aule probíhá rekonstrukce a budou položeny nové podlahy. Na základě podmínek vedení základní školy nebude povolen vstup do auly s novou podlahou studentům, kteří se nepřezují.

Děkujeme za pochopení. Přejeme hezké léto a těšíme se na shledanou v září.

Zpět